-

Jadłospis

od dnia 20.09.2021r. do dnia 24.09.2021r.

 

 

Alergeny

Poniedziałek

Barszcz czerwony

Pieczywo

 

-Jaja (3)

 

- Zboża zawierające gluten  (1)

 

-Mleko i produkty pochodne (7)

 

-Ryby (4)

 

- Seler (9)

Wtorek

Kotlet mielony w sosie

Ziemniaki

Fasolka szparagowa

woda z cytryną

Środa

Ryba morszczuk z sosem greckim

Ziemniaki

woda z cytryną

Czwartek

Łazanki ze świeżą kapustą

Woda z cytryną

Piątek

Zupa krupnik

Pieczywo

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy:

sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy

 

Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów : glutenu, mleka łącznie z laktozą, seler.

HARMONOGRAM KORZYSTANIA

ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ

KLASY

GODZINY

 Oddział przedszkolny

2,5 – 3 - 4 latki

 10:05

 Klasa IV

Klasa V

Klasa VI

 10:25

 Oddział przedszkolny 4-5 latki

 10:40

 Oddział Przedszkolny „O”

 11:00

 Klasa II

 11:20

Klasa I

 11:40

 Klasa III

 12:00

 Klasa VII

 12:20

 Klasa VIII

 13:15