-

Jadłospis

od dnia 19.10.2020r. do dnia 23.10.2020r.

 

Poniedziałek

 

Alergeny

Zupa pomidorowa z makaronem

Bułka

 

 

-Jaja (3)

 

- Zboża zawierające gluten  (1)

 

-Mleko i produkty pochodne (7)

 

-Ryby (4)

 

- Seler (9)

Wtorek

Devolaj

Ziemniaki

Surówka z marchewki

Woda z cytryną

 

Środa

Spagetti

Woda z cytryną

 

Czwartek

Schab duszony w sosie własnym

Ziemniaki

Kapusta zasmażana

Woda z cytryną

Piątek

Zupa krupnik

Bułka

 

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy:

sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy

 

Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów : glutenu, mleka łącznie z laktozą, seler.

HARMONOGRAM KORZYSTANIA

ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ

KLASY

GODZINY

 

Oddział przedszkolny

2,5 – 3 latki

 

 

10:05

 

Klasa IV

Klasa V

 

 

10:25

 

Oddział przedszkolny

4-5 latki

 

 

10:40

 

Klasa I

 

 

11:00

 

Klasa VI

 

 

11:20

 

Klasa II

Klasa III

 

 

11:40

 

Oddział O

 

 

12:00

 

Klasa VII

 

 

12:20

 

Klasa VIII

 

 

13:15