-

Jadłospis

od dnia 18.10.2021r. do dnia 22.10.2021r.

 

 

Alergeny

Poniedziałek

Zupa ogórkowa

Pieczywo

 

-Jaja (3)

 

- Zboża zawierające gluten  (1)

 

-Mleko i produkty pochodne (7)

 

-Ryby (4)

 

- Seler (9)

Wtorek

Pulpety w sosie pomidorowym

ziemniaki

Ogórek konserwowy

Środa

Ryba smażona morszczuk

Ziemniaki

Surówka z marchwi

Czwartek

Schab duszony w sosie własnym

Ziemniaki

Buraczki

Piątek

Grochówka

Pieczywo

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy:

sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy

 

Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów : glutenu, mleka łącznie z laktozą, seler.

HARMONOGRAM KORZYSTANIA

ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ

KLASY

GODZINY

 Oddział przedszkolny

2,5 – 3 - 4 latki

 10:05

 Klasa IV

Klasa V

Klasa VI

 10:25

 Oddział przedszkolny 4-5 latki

 10:40

 Oddział Przedszkolny „O”

 11:00

 Klasa II

 11:20

Klasa I

 11:40

 Klasa III

 12:00

 Klasa VII

 12:20

 Klasa VIII

 13:15