-

Jadłospis

od dnia 21.06.2021r. do dnia 24.06.2021r.

 

Poniedziałek

 

Alergeny

Zupa pomidorowa z ryżem

Pieczywo

 

 

-Jaja (3)

 

- Zboża zawierające gluten  (1)

 

-Mleko i produkty pochodne (7)

 

-Ryby (4)

 

- Seler (9)

Wtorek

Naleśniki z dżemem i twarogiem

Woda z cytryną

 

Środa

Ryba smażona dorsz

Ziemniaki

Surówka ze świeżej kapusty

Woda z cytryną

 

Czwartek

Udko z kaczki

Ziemniaki

Kapusta czerwona

Woda

 

Piątek

Zakończenie roku

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy:

sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy

 

Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów : glutenu, mleka łącznie z laktozą, seler.

HARMONOGRAM KORZYSTANIA

ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ

KLASY

GODZINY

 

Oddział przedszkolny

2,5 – 3 - 4 latki

 

10:05

 

Klasa IV

Klasa V

 

10:25

 

Oddział przedszkolny

5 – 6 latki

 

10:40

 

Klasa I

 

11:00

 

Klasa VI

 

11:20

 

Klasa II

 

11:40

 

Klasa III

 

12:00

 

Klasa VII

 

12:20

 

Klasa VIII

 

13:15